снимка БулфотоЗа Борисов коронавирусът е бизнес, един от бизнесите му. Обяснението,

...
снимка БулфотоЗа Борисов коронавирусът е бизнес, един от бизнесите му. Обяснението,
Коментари Харесай

Румен Петков обвини премиера, че върти бизнес с коронавируса и маските

снимка Булфото

За Борисов коронавирусът е бизнес, един от бизнесите му. Обяснението, че всички би трябвало да сме с маски и навън, е че някой другар на министър-председателя е внесъл доста маски. Това съобщи водачът на АБВ Румен Петков по мотив наложената нова мярка за наложително носене на маска и навън, съобщи.

" Помним по какъв начин направиха на вманиачен Кирчо Ананиев: в 10 ч. сутринта - наложително с маски, в 2 часа следобяд - без маски… ", напомни Петков. Той обърна внимание, че би било забавно да се разгласява информация за запасяването на разнообразни министерства с дезинфектанти и заяви, че е получил уверения, че някои са се презапасили за идващите 10 години.

На този бизнес на Борисов би трябвало да сложим край, безапелационен е водачът на АБВ и прикани да се стачкува против нелепите ограничения. Той посочи, че не отхвърля нуждата от ограничаващи ограничения, само че е изрично срещу нелепите. 

" Тези две гълъбчета на здравната ни система – министърът на опазването на здравето и доктор № 1, желая да ги видя затворени в една стая с маски – дали ще устоят или естественото им държание ще ги докара до събаряне на маските ", добави Петков и изрази неразбиране кой естествен човек ще издържи 8 часа с маска. 

Лидерът на АБВ упорства още един естествен човек да излезе и да изясни за какво в парк Витоша би трябвало да се върви с маска и какво вършат жителите в нощните заведения.

" Или тъй като жителите от парк Витоша не мога да си платят на министър- ръководителя, а нощните заведения могат (не упреквам нощните заведения, те се грижат за своя интерес), нощните заведения ще работят, а в паркове и градини ще вървим с маски ", допусна Петков. 

Той е безапелационен, че държавното управление е несъответстващо. Това важи и за други страни, означи Петков и уточни като образец налагането на вечерен час.

" Някой би трябвало да каже аргументацията за налагане на вечерен час – това какво значи, че вирусите денем спят, а вечер са дейни? Що да постановяваме вечерен час за тези нощни вируси? Дайте да обърнем режима като цяло – да си спим през деня и да вървим на робота нощем или противоположното, не знам по какъв начин става работата ", добави Румен Петков.

" Когато един урод излиза на Цветница и афишира, че ни трябват 200 хиляди чувала за трупове и 150 000 хладилни шкафове за трупове и по-късно има опция да управлява този развой, друго не можем да чакаме ", разяснява водачът на АБВ.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР